ЗА НАС

ДИРЕКТ ТРЕЈД МАКЕДОНИЈА е трговска компанија специјализирана за тргување и обезбедување на сите премиум пијалоци за локалните и околните пазари. Чувствувајќи  празнина на  од преминум пива, почнавме да тргуваме со  интернационални брендови за  овдешните и  околните пазари.

Ние сме увозници за  најдобрите преминум пива достапни во светот. Ние се обидуваме секогаш да ги понудиме  најдобрите производи со најконкурентни цени за нашите клиенти со кои соработуваме. Нашите добавувачи се светски познати меѓународни компании и производители од Холандија, Белгија, Италија, Шпанија, Обединетите Арапски Емирати и САД.

Во моментов ние сме увозници за следниве брендови:

Пива: Korona, Hoegaarden, Leffe, Kaiserdom, Stela, Franziscaner и други …